Go Back   MBWorld.org Forums > Mercedes-Benz Sedans > C-Class (W204)
Sign in using an external account
Register Forgot Password?

C-Class (W204) 2008-Present: C180K, C200K, C230, C280, C300, C350, C200CDI, C220CDI, C320CDI

Welcome to MBWorld.org!
Welcome to MBWorld,

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!


Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 08-04-2013, 07:11 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Mooresville, NC
Posts: 48
Drives: 2009 C300 4matic
Left low beam headlight out

My front left low beam headlight is out. I have put 2 new bulbs in it, and neither worked. My next step is to replace the fuse. Hopefully that will work, but incase it doesn't, does anyone have any other suggestions? The connectors look like new and I traced the wire as far I could see and found no signs of a cut. Thanks!

EDIT: Just read there are no fuses for the headlights. Guess I'm back to square one. Any suggestions would be greatly appreciated.

EDIT v2: Now my right low beam just went out. I'll try putting a new bulb in it, but I'm thinking it won't work like the left one didn't.
To remove this ad, register today or login if you already are registered!


Last edited by Bhayes547; 08-04-2013 at 12:55 PM.
Bhayes547 is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2013, 01:17 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: Vancouver Canada
Posts: 448
Drives: 2010 C250 4Matic
Quote:
Originally Posted by Bhayes547 View Post
My front left low beam headlight is out. I have put 2 new bulbs in it, and neither worked. My next step is to replace the fuse. Hopefully that will work, but incase it doesn't, does anyone have any other suggestions? The connectors look like new and I traced the wire as far I could see and found no signs of a cut. Thanks!

EDIT: Just read there are no fuses for the headlights. Guess I'm back to square one. Any suggestions would be greatly appreciated.

EDIT v2: Now my right low beam just went out. I'll try putting a new bulb in it, but I'm thinking it won't work like the left one didn't.
Hmm interesting. Turn off the car. Put both bulbs in and then restart the car. That work?

If not, turn car off, try turning the connector that attaches to the bulb. It should only go on one way but try and reverse it if it can. Restart the car.
__________________
2010 C250 4Matic Sport // Vancouver, British Columbia, Canada

dolvio is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2013, 10:58 AM   #3
Super Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Chicago
Posts: 714
Drives: 2010 C300 Sport; 2008 911 C2; 2005 C55; 1997 F355
Did you ever resolved the headlight problem?
__________________
C55 mods: flat AMG hood emblem, interior AMG crest gear selector, AMG door lock pins, MCSII Nav (v2), rear parktronic, power folding mirrors, iPod kit, telephone with bluetooth, brilliant laurel wood trim, ashtray delete, paddle shifters, Linguatronic (VCS), 030 front and rear brakes, OEM illuminated front door sills, digital climatronic, parametric steering.
kjb55 is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2013, 10:58 AM
 
 
 
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT -4. The time now is 02:59 PM.


Copyright 2001-2012 InternetBrands, Inc. / MBWorld.org. All Rights Reserved.
Everyone's Personal Details