MBWorld.org Forums - View Profile: MJ50

Go Back  MBWorld.org Forums > Members
Reload this Page >

MJ50's Profile

Notices

MJ50 MJ50 is offline

Super Moderator

About Me

  • About MJ50
    Biography
    Car Enthusiast
    Location
    Pasadena, CA
    Interests
    Cars & Photography
    Occupation
    Self Employed
    Vehicle(s) I drive
    bone stock E55 AMG
    Country of Residence
    US
    Gender
    Male
  • Signature

    W211 | W204 | W203 | W163

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
Total Likes
General Information
  • Last Activity: Yesterday 10:56 PM
  • Join Date: 07-19-2003
  • Referrals: 4

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 34

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 13
  1. SweeneyD24
    11-28-2017 02:40 AM
    Hi MJ50,

    I keep coming back to your thread about OEM retrofits on your W203. These mods were really nice and clean. Any news of the car?

    Do you still have some remaining parts (stock or OEM) that you'd like to sell? Would you mind sending me a lists w/ prices?!

    Thanks.
  2. 2012 merc amg
    06-22-2017 05:04 PM
    Hi, can you please delete my thread in the 212 amg forums "guard your warrantees with your life" thanks.
  3. 01-18-2016 08:35 AM
    For my '06 211 e320 cdi, I am trying to see if anyone knows what the difference is between the left and right motor mount. I feel like the right side should be a bit taller than the left but what I purchased turned out to be two identical mounts. Now I wish I had kept the old ones!
  4. 01-22-2015 11:44 AM
    Thanks are they still in business
  5. 01-21-2015 05:28 PM
    What kind of diffuser did you use ?
  6. 12-30-2014 06:38 PM
    Do you have a thread dedicated to your photo shoots of girls and Benzes? I'd like to feature that on the MBWorld homepage.
  7. 12-12-2014 09:27 PM
    I fixed that homepage article for you. Now it links to where its supposed to. My satellite editor overlooked that. I apologize for that.
  8. Ducatic230
    06-29-2011 03:28 AM
    hey man where you get the gauge mod?
  9. 05-12-2011 03:20 PM
    I live in Hollywood, and noticed that you had a code to switch my 05 C230 to XENON=PRESENT , I am getting low beam error on both sides. How would I go about doing this? Thank you!
  10. MJ50
    03-28-2011 11:41 PM
    sup arnold!

Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.