MBWorld.org Forums - View Profile: amaycg

Go Back  MBWorld.org Forums > Members
Reload this Page >

amaycg's Profile

Notices

amaycg amaycg is offline

MBWorld Fanatic!

About Me

  • About amaycg
    Vehicle(s) I drive
    2011 CL65 AMG, 2015 G63 AMG, 2017 C63S AMG Coupe, 2015 C300 4MATIC
  • Signature
    Vehicles I Drive: 2011 CL65 AMG, 2015 C300 4MATIC, 2015 G63 AMG, 2017 AMG-C63S Coupe

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Total Likes
General Information
  • Last Activity: 04-17-2019 11:42 AM
  • Join Date: 06-26-2009
  • Referrals: 0

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2
  1. 08-29-2011 08:05 AM
    Hi, YSLSL. I completely removed the anti-glare coating and the screen looked fine. Lucky for me though, the bluetooth in my car stopped working completely, and after a new hard drive and module didn't fix the problem, the whole COMAND unit was replaced with a new, non scratched screen
  2. 08-02-2011 02:06 AM
    Hi!

    I was intrigued by your message because the anti-glare coating has come off my screen as well, but I've been hesitant to try and remove it completely. It sounds like Windex worked and then you applied another anti-glare screen. Are you still happy with what you did? If so I might try it then... Thanks!!

Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.