MBWorld.org Forums - View Profile: Russell Ormerod

Go Back  MBWorld.org Forums > Members
Reload this Page >

Russell Ormerod's Profile

Notices

Russell Ormerod Russell Ormerod is offline

MBWorld Fanatic!

About Me

  • About Russell Ormerod
    Location
    Cape town
    Interests
    Electronics, Motorsport
    Occupation
    technician
    Vehicle(s) I drive
    not a merc

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Total Likes
General Information
  • Last Activity: 01-20-2019 03:05 AM
  • Join Date: 06-25-2011
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 2 of 2

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 7 of 7
  1. 12-26-2017 09:35 PM
    ok yes,
    theold sm no codes at all and key work eary air anf haad no ooff on wiper noverytiime eceptt secondw newssam i got secondary ir opared wipers my fan only come on with hi outputt ac bloterthen no can communicati wiht ooc,insternrts esp module,streering modue,eisb,tranmisiom and no power at obdIi
    l,asee.just strange tome all thaat 'is noworking now
    am sending it up to guy 2a way from here toget worked out for me tand let me no what going on
    power
    what it act lieis eis got mind oh his owbut ever timei run thet diagis tel e is good plusd it is less tham
    n yr old abnd two kes.iwill send message wn i get the infoon whathpping

    thank you for helppin best as pssible due o my wrttiin handycap
  2. 01-17-2017 04:05 AM
    Hello Russell, What a fantastic job you are doing here, Please i do need your help as i'm in a totally remote area without any decent MB Mechanics. I have a 2012 C300 4matic, 6 months ago, the alternator refused to charge the battery, i gave up after changing the VR. Hence i left it for 6 months. I have just installed a new alternator and new battery, I also noticed that some mouse most have chewed up some wires, i have fixed the cut wires (for now unless, there are other open circuit i don't know about). But when i turn on the car, The radiator fan stays on at full speed all through. The AC/Climate control buttons don't work, none comes on at all. Could you suggest what next i could do please, i'm in a very hot country and need my AC on. Please help me out. Thanks
  3. 05-04-2012 06:09 AM
    Hello Russel I'm from Klerksdorp South Africa. My MB C240 has the same "fan allways on full blast" problem and I'm going through your posts now to see if I can find a solution. I'm a lady and ignorant about the electronic side of cars. If you can give me any advice (no specialist terms plse) on any solutions regarding my problem, plse help??
  4. 02-22-2012 06:22 AM
    No problem, always good to help out
  5. Glyn M Ruck
    02-17-2012 04:31 AM
    Thanks for all your great input to the forum.
  6. 08-01-2011 07:45 PM
    can you assist with a "Both radiator fans on" with a 1995 c200 from malaysia???
  7. oldsinner111
    07-19-2011 01:28 PM
    Found out that S320 don't have a ignition ballast resistor.

Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.