MBWorld.org Forums - View Profile: Jon2007E63P30

Go Back  MBWorld.org Forums > Members
Reload this Page >

Jon2007E63P30's Profile

Notices

Jon2007E63P30 Jon2007E63P30 is offline

MBWorld Fanatic!

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
  1. OceanView
    10-28-2017 03:34 AM
    Hi Jon, I just saw one of your posts and realized you have over 200K miles on your E63. Wow congrats.
    Just wondering if you had your headbolts replaced or are they still the original?
    Any other issues on your E63 ?
  2. Jon2007E63P30
    04-06-2017 12:08 AM
    This is cause by bleed down of the oil in the hydraulic tappets. Could be oil filter is not seated correctly and allowing bleed down. Could be they are bleeding down themselves. Common issue, lots of info on the forum.
  3. Kamal63
    02-09-2017 04:34 PM
    Hello friend! Can you help me with the Council , you have a lot of experience and lot of knowledge unlike me. The situation is the following : when engine start , cold engine and hot start , sometimes the sound of the engine scares me , look at the link it looks like such a sound! What could be the reason? ( the mileage of the car is 20,000 miles , 2008)

About Me

  • About Jon2007E63P30
    Location
    San Jose, CA
    Interests
    Scuba, Cars, Work, Work, Work
    Occupation
    Electrical Engineer
    Vehicle(s) I drive
    2007 E63 w/P30 and Eurotech CF Diffuser
  • Signature

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Total Thanks
General Information
  • Last Activity: 05-10-2018 09:52 PM
  • Join Date: 10-31-2007
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 3 of 3

Contact Us About Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.