MBWorld.org Forums - Search Results

Go Back  MBWorld.org Forums > Search Forums
Reload this Page >

Search Results

Notices
Search: Posts Made By: jzito
Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.10 seconds.
02-06-2013, 09:48 AM
Replies: 0
Views: 393
Posted By jzito

2000 ML320

I have a 2000 ML320. Driving down the highway it all of a sudden started misfiring. OBD reads 4 cylinders are misfiring. Shut it down cleared the codes and it started & ran fine. after about 20 min...
09-17-2012, 07:54 PM
Replies: 3
Views: 1,819
Posted By jzito

ML320 Heat instead of AC

I have a 2000 ML320. Recently the AC has not been blowing cold air. I was checking it today & turned the temp control to heat & back to cool & it started to blow heat continuously. I moved the...
08-06-2012, 09:39 AM
Replies: 1
Views: 1,087
Posted By jzito

2000 ML320 Electrical issues

I have a 2000 ML320. We had just filled up & started the car, Just as I went to put it in gear it died, the only thing that seems to work is the radio and the readouts on the dash. everything else is...
05-02-2011, 08:21 AM
Replies: 14
Views: 5,838
Posted By jzito

Found out it was my Oil sensor, it had gone bad,...

Found out it was my Oil sensor, it had gone bad, Unplugged it & the car runs fine now....Change my filter regulatory
Thanks for the reply
02-12-2011, 10:09 AM
Replies: 14
Views: 5,838
Posted By jzito

Yea, that was my last purchase, Brand New. Still...

Yea, that was my last purchase, Brand New. Still didn't work. Thinking it my be the fuel pump or at the least a fuel filter...going to do a pressure & bleed down test this weekend.
02-07-2011, 08:30 PM
Replies: 14
Views: 5,838
Posted By jzito

Mass Sensor problems

I have a 2000 ML320, Bought the OBD2 reader, When the engine is cold, it dosent want to start on the 1st try, it will on a 2nd try, it runs rough until it fully warmed up. I do keep =getting a code...
02-06-2011, 02:26 PM
Replies: 1
Views: 1,091
Posted By jzito

MASS Air Sensor Problems

I have a 2000 ML320, Bought the OBD2 reader, When the engine is cold, it dosent want to start on the 1st try, it will on a 2nd try, it runs rough until it fully warmed up. I do keep =getting a code...
Showing results 1 to 7 of 7


 
Forum Jump

Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.