C63 Cams with 110km, Bad? - MBWorld.org Forums

Go Back  MBWorld.org Forums > Mercedes-Benz AMG Vehicles > C63 AMG (W204)
C63 Cams with 110km, Bad? >

C63 Cams with 110km, Bad?

Notices
C63 AMG (W204)
Sponsored by:
Sponsored by:

C63 Cams with 110km, Bad?

 
Old 02-09-2019, 04:46 PM
  #1  
Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
2012 C63 AMG
C63 Cams with 110km, Bad?

Hello,

Just recently opened my valve covers to change the gaskets and inspect my camshafts, noticed wear on the lobes, just not too sure how bad it is, anyone can chime in with their opinion? i attached pictures of it.


Last edited by khalig0ff; 02-09-2019 at 04:50 PM.
khalig0ff is offline  
Old 02-09-2019, 07:19 PM
  #2  
MBWorld Fanatic!
 
Celicasaur's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: London, UK
Posts: 1,661
Thanked 119 Times in 93 Posts
W212 - E63 AMG
Looks fine tbh. More pics would help, but I wouldn't worry if that's what they all look like.
Celicasaur is offline  
 

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread
Rate This Thread
Rate This Thread:
You have already rated this thread Rating: Thread Rating: 0 votes,  average.

Quick Reply: C63 Cams with 110km, Bad?


Contact Us About Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: