Go Back  MBWorld.org Forums > Mercedes-Benz Sedans > A-class (W168, W169,W176) > A-class(W176)
Bluetooth problem connexion/no sound >

Bluetooth problem connexion/no sound

Notices

Bluetooth problem connexion/no sound

 
Old 01-03-2019, 02:11 PM
  #1  
Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
W176 2013
Bluetooth problem connexion/no sound

hello, I have a problem with the bluetooth. My Mercedes found my screen 10.25, it is visible but impossible to connect and I have no sound on Youtube, maps etc .. I have selected bluetooth in the settings but it does not work. can you help me?Mercedes w176 2013 10.25
Thank you
Eric Winkler is offline  
Old 02-06-2019, 11:39 AM
  #2  
Newbie
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
W176
Do you have AUX in your car? I just installed mine yesterday and got no AUX, but when its plugged in you can change it to AUX in the regular menu of the command unit.
Sengir is offline  
 

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread
Rate This Thread
Rate This Thread:
You have already rated this thread Rating: Thread Rating: 0 votes,  average.

Quick Reply: Bluetooth problem connexion/no sound


Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: