Notices
M-Class (W163) 1998-2005: ML 230, ML 320, ML 350, ML 400 CDI, ML 430, ML 500, ML 270 CDI

Bad Ignition Switch A Common Problem?

 
Old 05-15-2006, 03:49 PM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
 
cyeung65's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Houston, TX
Posts: 291
Received 0 Likes on 0 Posts
Q & R
Bad Ignition Switch A Common Problem?

The other day, when I turned off my ML, the radio stayed on even after I removed the key. I restarted it and shut it down again and then it worked right. No, my 2000 doesn't have any accessory power timers on it. Do I have a bad switch?
cyeung65 is offline  
Old 05-15-2006, 06:38 PM
  #2  
MBWorld Fanatic!
 
Join Date: Nov 2001
Location: Philadelphia area
Posts: 4,260
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
2010 ML550, 2010 E350 4M, 1966 Corvette Convt C2
Most likely not the switch. Could be a glitch in the AAM. Maybe will not ever happen again. Keep your eye on it.
sosh is offline  
 

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread
Rate This Thread
Rate This Thread:
You have already rated this thread Rating: Thread Rating: 0 votes,  average.

Quick Reply: Bad Ignition Switch A Common Problem?


Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: