Go Back  MBWorld.org Forums > Mercedes-Benz SUVs, Trucks, Vans, Diesels, Other > M-Class (W163)
Anti-theft activating when starting up ml430 >

Anti-theft activating when starting up ml430

Notices
M-Class (W163) 1998-2005: ML 230, ML 320, ML 350, ML 400 CDI, ML 430, ML 500, ML 270 CDI

Anti-theft activating when starting up ml430

 
Old 10-02-2012, 09:33 AM
  #1  
Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 8
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
1999 ml430
Anti-theft activating when starting up ml430

Hi everyone I am new here. I have a 99 ml430 that I just bought a few days ago. Last night I fixed the drivers side power seat, headlght and cleaned the MAF (check engine). Later that night a buddy's friend opened the door and when he did it beeped for a sec. he shut the door and it did it again. I thought it was a little weird so i locked it with the fob. I started it to leave and the wipers were going and the alarm horn was sounding off. I tried locking the door with the key and then all of the blinkers started flashing. I started it again and the once again the horn and wipers were going. I had to disconnect the alarm horn and the wiper fuse to get home. Any ideas on how to fix this? The engine wasnt as smooth on the drive home either. Any help would be greatly appreciated.
ruggles is offline  
Old 09-20-2017, 12:36 PM
  #2  
Newbie
 
marcio.ota's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 13
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
W176
Hi, i replaced my radio and is showing the anti theft message. Can help to resolved this?
marcio.ota is offline  
Old 09-21-2017, 04:01 AM
  #3  
MBWorld Fanatic!
 
Join Date: Oct 2011
Location: Westchester, N.Y.
Posts: 4,229
Received 353 Likes on 340 Posts
2002 ML 320 & 2006 ML500
Originally Posted by marcio.ota View Post
Hi, i replaced my radio and is showing the anti theft message. Can help to resolved this?
You are on the wrong forum.

https://mbworld.org/forums/class-w168-w169-w176-182/

Last edited by Maj. Dundee; 09-21-2017 at 04:03 AM.
Maj. Dundee is offline  
Old 09-21-2017, 04:33 AM
  #4  
MBWorld Fanatic!
 
Join Date: Oct 2011
Location: Westchester, N.Y.
Posts: 4,229
Received 353 Likes on 340 Posts
2002 ML 320 & 2006 ML500
Originally Posted by ruggles View Post
Hi everyone I am new here. I have a 99 ml430 that I just bought a few days ago. Last night I fixed the drivers side power seat, headlght and cleaned the MAF (check engine). Later that night a buddy's friend opened the door and when he did it beeped for a sec. he shut the door and it did it again. I thought it was a little weird so i locked it with the fob. I started it to leave and the wipers were going and the alarm horn was sounding off. I tried locking the door with the key and then all of the blinkers started flashing. I started it again and the once again the horn and wipers were going. I had to disconnect the alarm horn and the wiper fuse to get home. Any ideas on how to fix this? The engine wasnt as smooth on the drive home either. Any help would be greatly appreciated.

With key in hand, open the hood and replace the alarm horn and the wiper fuse.

Close the hood. What happens?

Use the remote to lock the truck.
1. do the tail lamps blink 3 times?
2. are all door buttons down?
3. is the tailgate locked?
Maj. Dundee is offline  
 

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread
Rate This Thread
Rate This Thread:
You have already rated this thread Rating: Thread Rating: 0 votes,  average.

Quick Reply: Anti-theft activating when starting up ml430


Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: