Notices
New Members Check In! If you're new to MBworld!, please take a moment to check in, introduce yourself and show us your Benz!!

New Old Member

 
Old 05-24-2018, 08:54 AM
  #1  
Newbie
Thread Starter
 
Join Date: May 2018
Posts: 6
Received 0 Likes on 0 Posts
1998 C200 W202
New Old Member


Hi guys, I'm Standingwave, or Stav... I have a 1998 C200 W202, beautiful little car I've had for 4-1/2 years now with no issues bar a few minor fix-ups.
Standingwave is offline  
Old 05-25-2018, 06:38 AM
  #2  
PREMIUM SPONSOR
 
carid's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Cranbury, NJ
Posts: 1,356
Received 71 Likes on 71 Posts
Mercedes E55 AMG E211
Good to hear how reliable your '98 is to you! It looks to be in great condition! Maintain it well and it will be loyal to you.
carid is offline  
Old 05-25-2018, 03:18 PM
  #3  
MBWorld Fanatic!
 
Join Date: Mar 2014
Location: Northwest Illinois
Posts: 4,707
Received 303 Likes on 293 Posts
2014 E350 also restored: 1969 Camaro convertible SS 1957 Chevy Belair 2dr hardtop
Welcome nice looking ride
dbldpr is offline  
Old 05-27-2018, 11:12 PM
  #4  
Newbie
Thread Starter
 
Join Date: May 2018
Posts: 6
Received 0 Likes on 0 Posts
1998 C200 W202
Issue with my chariot

Thanks guys, great little car but I do have an issue at the moment, about March she started to have problems starting after driving her for about 20 minutes, she turned over but no start... I left it for 30 to 45 minutes and she started ok... now she will drive for around 20 minutes then just stop dead and not restart for about 30 to 45 minutes... she's in with the mechanic at the moment but looking on various forums there does seem to be a history of this occurring... I've changed the fuel filter and fuel pump, new battery, checked the fuses and relays, checked the ECU, and no codes are thrown up... nothing untoward or out of place. Hoping the mechanic can find and fix the problem... any ideas?
Standingwave is offline  
Old 05-28-2018, 08:16 AM
  #5  
MBWorld Fanatic!
 
Join Date: Mar 2014
Location: Northwest Illinois
Posts: 4,707
Received 303 Likes on 293 Posts
2014 E350 also restored: 1969 Camaro convertible SS 1957 Chevy Belair 2dr hardtop
Originally Posted by Standingwave View Post
Thanks guys, great little car but I do have an issue at the moment, about March she started to have problems starting after driving her for about 20 minutes, she turned over but no start... I left it for 30 to 45 minutes and she started ok... now she will drive for around 20 minutes then just stop dead and not restart for about 30 to 45 minutes... she's in with the mechanic at the moment but looking on various forums there does seem to be a history of this occurring... I've changed the fuel filter and fuel pump, new battery, checked the fuses and relays, checked the ECU, and no codes are thrown up... nothing untoward or out of place. Hoping the mechanic can find and fix the problem... any ideas?
I had similar issue with an American made car and it was a bad ground. from the battery to the frame, Cleaned it up and problem went away.
dbldpr is offline  
The following users liked this post:
Standingwave (06-01-2018)
Old 06-01-2018, 02:58 PM
  #6  
Newbie
 
Join Date: May 2017
Posts: 13
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
2006 G55 AMG
Welcome

Welcome in board
UAEMB is offline  
The following users liked this post:
Standingwave (06-01-2018)
 

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread
Rate This Thread
Rate This Thread:
You have already rated this thread Rating: Thread Rating: 0 votes,  average.

Quick Reply: New Old Member


Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: