Cruisecontrol issue on 04 - MBWorld.org Forums

SL-Class (R230) 2003 -- 2012: Discussion on the SL500, SL550, SL600

Cruisecontrol issue on 04

Reply

 
 
 
Old 05-18-2018, 01:58 AM
  #1  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 15
Thanked 0 Times in 0 Posts
2002 SL500
Cruisecontrol issue on 04

Hi! Last year I started having issues with the cruise disconnecting when in use, error message was "External fault" as I remember. This year it won`t come on at all- Upon activating the message is "DTR - - - KM/H".
So, it seems to not read the actual speed. Any tips to where to start checking? 04 SL500 Euro.

Jørgen
Jorgens is offline  
Reply With Quote
Old 05-18-2018, 10:07 PM
  #2  
MBworld Guru
 
Rudeney's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Birmingham, AL
Posts: 8,406
Thanked 519 Times in 481 Posts
CURRENT: 2011 SL550, 2002 C240 FORMER: 2007 CLK550 Cabriolet, 2001 ML320, 1984 300TD
Sounds like a problem with Distronic.
Rudeney is offline  
Reply With Quote
 
 
 

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread
Rate This Thread
Rate This Thread:
You have already rated this thread Rating: Thread Rating: 0 votes,  average.

Quick Reply: Cruisecontrol issue on 04


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: