Go Back  MBWorld.org Forums > Mercedes-Benz SLR & SL Roadsters > SL-Class (R230)
FRONT LEFT SIDE MARKER NOT WORKING >

FRONT LEFT SIDE MARKER NOT WORKING

Notices
SL-Class (R230) 2003 -- 2012: Discussion on the SL500, SL550, SL600

FRONT LEFT SIDE MARKER NOT WORKING

 
Old 05-17-2019, 09:48 PM
  #1  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2017
Posts: 72
Received 1 Like on 1 Post
2003 SL 500
FRONT LEFT SIDE MARKER NOT WORKING

hi i have a bad side marker/running light and it's not coming on i have checked connections and replaced the socket and bulbs but nothing
is there a fuse somewhere maybe??
or where would you look?
goth is offline  
Old 05-20-2019, 10:25 AM
  #2  
Member
 
57staff's Avatar
 
Join Date: Mar 2018
Location: Burbank, CA
Posts: 129
Likes: 0
Received 16 Likes on 16 Posts
2003 SL55 AMG
My right front turn signal went out. Took it to the dealer thinking it was the bulb but the bulb was good. I ended up taking it to my indie and he had to wire in a jumper wire. I would start with that.
57staff is offline  
Old Yesterday, 06:28 AM
  #3  
Senior Member
 
Join Date: Mar 2018
Location: Netherlands
Posts: 302
Received 38 Likes on 35 Posts
1966 W113 230SL 2005 R 230 SL350 (M112 3.7). Selling the W113.
They are on an electronic fuse.
Frederick NL is offline  
 

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread
Rate This Thread
Rate This Thread:
You have already rated this thread Rating: Thread Rating: 0 votes,  average.

Quick Reply: FRONT LEFT SIDE MARKER NOT WORKING


Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: