Go Back  MBWorld.org Forums > Site & Forum Support > Test
How to post a picture.. >

How to post a picture..

Notices
Test Use this forum to test posting messages and pictures before posting on the actual forum. If you are a new user, this is a great place to learn how to post.

How to post a picture..

 
Old 03-25-2016, 08:35 AM
  #1  
Administrator
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 2,711
Received 167 Likes on 101 Posts
How to post a picture..

Please note there be may some differences depending on the device, browser and operating system you are using. Images uploaded into a thread through IB's uploader now scale based on your device. The mobile template loads images smaller than 800px width and desktop scales to 1,000px width. They will grow to full size when clicked.


1. Start at the same place, by clicking the "Add Image" button in the editor.


2. You can drag & drop from a folder, open and browse to choose images, or just as always--add a URL.


3. The images will then upload to your album in the gallery, from which you can pull these images in the future for other threads.


In the upper right-hand corner, clicking "Reorder Images" will allow you to move your images around into the order you would like displayed in the thread.




Now we have images in the thread!

Edit/Delete Message Reply With Quote Multi-Quote This Message Quick reply to this message



PART II: Adding existing images

Open the Add Images as usual, and click on "Add from Albums"



Scroll through the bottom and click on the images to add them



Choose your images, and click insert to add them into your post!
speedlimit is offline  
Old 12-20-2016, 09:06 PM
  #2  
RJC
MBWorld Fanatic!
 
RJC's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: 2000 ft over the Fl coast in a B-17
Posts: 5,256
Received 34 Likes on 32 Posts
Why are my images displaying as thumbnails vs full size?

TIA
RJC is offline  
Old 12-21-2016, 07:28 AM
  #3  
Administrator
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 2,711
Received 167 Likes on 101 Posts
I'll take a look, please post a link to the post. Thanks!

Bob
speedlimit is offline  
Old 12-21-2016, 07:47 AM
  #4  
Super Member
 
pjw1967's Avatar
 
Join Date: Sep 2016
Location: TX
Posts: 702
Received 73 Likes on 69 Posts
2014 ML350 2w, 2014 GL450, 1967 Pontiac GTO 4 sp
If you use photobucket, you can post a full sized photo in the thread. It is actually a link to the photo, except the thumbnail is full sized. If the photo is removed from photobucket, the photo disappears from the thread.
How to post a picture..-20160928_204533780_ios-202_zpsju5ox9ih.jpg
pjw1967 is offline  
Old 12-22-2016, 10:30 PM
  #5  
RJC
MBWorld Fanatic!
 
RJC's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: 2000 ft over the Fl coast in a B-17
Posts: 5,256
Received 34 Likes on 32 Posts
Originally Posted by speedlimit View Post
I'll take a look, please post a link to the post. Thanks!

Bob
I now use the picture icon vs just the manage attachments button and all is good.

Thank you
RJC is offline  
Old 08-20-2017, 02:05 PM
  #6  
MBWorld Fanatic!
 
Streamliner's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Southern CA
Posts: 2,907
Received 426 Likes on 321 Posts
2016 E350 Sedan, 2018 S560 Sedan, 2019 SL450
I'm a long time member and have posted many photos. Now, however, from my iPad, as soon as I hit the picture icon, my entire screen "grays" over and I am unable to proceed. I do not have this problem posting photos on any other sites, just this one. Any help would be appreciated.
Streamliner is offline  
Old 08-20-2017, 02:39 PM
  #7  
Super Member
 
pjw1967's Avatar
 
Join Date: Sep 2016
Location: TX
Posts: 702
Received 73 Likes on 69 Posts
2014 ML350 2w, 2014 GL450, 1967 Pontiac GTO 4 sp
Originally Posted by Streamliner View Post
I'm a long time member and have posted many photos. Now, however, from my iPad, as soon as I hit the picture icon, my entire screen "grays" over and I am unable to proceed. I do not have this problem posting photos on any other sites, just this one. Any help would be appreciated.
I have a similar problem. I cannot drag and drop photos via Chrome. Photo screen is grayed out AND I cannot get back to the text. Everything I typed goes away. I have to remember to log into IE and then I can drag and drop.
pjw1967 is offline  
Old 08-21-2017, 08:44 AM
  #8  
Administrator
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 2,711
Received 167 Likes on 101 Posts
Hi,

I can't duplicate it on my Ipad using Chrome and the techs have looked at the problem. They feel it may be a permissions issue with the digital content settings in Chrome. I'll ask for another look by them, thank you for letting us know.

Bob
speedlimit is offline  
Old 08-21-2017, 09:26 AM
  #9  
MBWorld Fanatic!
 
Streamliner's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Southern CA
Posts: 2,907
Received 426 Likes on 321 Posts
2016 E350 Sedan, 2018 S560 Sedan, 2019 SL450
Originally Posted by speedlimit View Post
Hi,

I can't duplicate it on my Ipad using Chrome and the techs have looked at the problem. They feel it may be a permissions issue with the digital content settings in Chrome. I'll ask for another look by them, thank you for letting us know.

Bob
Bob,
I don't use Chrome. It has never been on my iPad. I only use Safari. It has always worked before.
Please advise. Thanks.
Streamliner is offline  
Old 08-22-2017, 04:00 PM
  #10  
Administrator
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 2,711
Received 167 Likes on 101 Posts
Originally Posted by Streamliner View Post
Bob,
I don't use Chrome. It has never been on my iPad. I only use Safari. It has always worked before.
Please advise. Thanks.
Sorry for the late reply, I've been trying different styles and browsers. I can duplicate the Safari problem and have asked for tech support.

Bob
speedlimit is offline  
Old 08-22-2017, 06:02 PM
  #11  
MBWorld Fanatic!
 
Streamliner's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Southern CA
Posts: 2,907
Received 426 Likes on 321 Posts
2016 E350 Sedan, 2018 S560 Sedan, 2019 SL450
Originally Posted by speedlimit View Post
Sorry for the late reply, I've been trying different styles and browsers. I can duplicate the Safari problem and have asked for tech support.

Bob
That's great that you were able to duplicate the problem. Looking forward to hearing what the fix is.
Thanks,
Streamliner
Streamliner is offline  
Old 08-24-2017, 09:39 AM
  #12  
Administrator
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 2,711
Received 167 Likes on 101 Posts
Originally Posted by Streamliner View Post
That's great that you were able to duplicate the problem. Looking forward to hearing what the fix is.I tried uploading a picture from my Ipad via the mobile style and I'm still not able to upload. IB is aware and working to fix that. You should be able to upload a pic from your Iphone using the default mobile style. IB is well aware of the affect these bugs on the community and working to fix them. Thanks guys.

Bob
Thanks,
Streamliner
Here is the news.

The photo uploads are broken when using the desktop theme on any iOS device. So your iPad will only be able to upload photos through the mobile style. They are working on a fix. You can access the mobile template via:

https://mbworld.org/forums/?styleid=22

I tried uploading a picture from my Ipad via the mobile style and I'm still not able to upload. IB is aware and working to fix that. You should be able to upload a pic from your Iphone using the default mobile style. IB is well aware of the affect these bugs are having on the community and working to fix them.

Also, IB has found that when folks hit "View Last Post" it jumps them to the bottom and any slight scrolling while you are typing a reply can submit the response to a related thread. The fix to turn off 'Related Threads' is coming soon as it is completing testing on Rennlist. I'll update this thread as the solutions are rolled out. Thank you for your patience.

Bob
speedlimit is offline  
The following users liked this post:
SK7 (08-24-2017)
Old 08-24-2017, 11:53 AM
  #13  
Super Member
 
Star4life's Avatar
 
Join Date: Feb 2017
Location: Michigan
Posts: 846
Received 114 Likes on 86 Posts
2017 C43 AMG
I want to add I am also using google chrome from a windows 10 computer and when I go to insert image the screen grays out. Please let us know of a workaround.

Thanks.
Star4life is offline  
Old 08-24-2017, 03:48 PM
  #14  
Administrator
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 2,711
Received 167 Likes on 101 Posts
I can't duplicate that, what style are you using? On the bottom left of every page is a drop down menu with style selections. Also, make sure you allow a few seconds for the pic app to load. Thanks.

Bob
speedlimit is offline  
Old 08-24-2017, 11:53 PM
  #15  
SK7
Newbie
 
SK7's Avatar
 
Join Date: Aug 2017
Location: Eastern Canada
Posts: 1
Received 0 Likes on 0 Posts
W211 E500 Wagon
Sucess!

The link posted above worked for me! Been trying to post pic in new member intro for last few days, no go on ios either with safari or firefox. Revived my old PB account, now I get a 3rd party hosting thing on my picture. Thanks for the info

Test
SK7 is offline  
Old 08-29-2017, 09:58 AM
  #16  
MBWorld Fanatic!
 
Streamliner's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Southern CA
Posts: 2,907
Received 426 Likes on 321 Posts
2016 E350 Sedan, 2018 S560 Sedan, 2019 SL450
Originally Posted by speedlimit View Post
Here is the news.

The photo uploads are broken when using the desktop theme on any iOS device. So your iPad will only be able to upload photos through the mobile style. They are working on a fix. You can access the mobile template via:

https://mbworld.org/forums/?styleid=22

I tried uploading a picture from my Ipad via the mobile style and I'm still not able to upload. IB is aware and working to fix that. You should be able to upload a pic from your Iphone using the default mobile style. IB is well aware of the affect these bugs are having on the community and working to fix them.

Also, IB has found that when folks hit "View Last Post" it jumps them to the bottom and any slight scrolling while you are typing a reply can submit the response to a related thread. The fix to turn off 'Related Threads' is coming soon as it is completing testing on Rennlist. I'll update this thread as the solutions are rolled out. Thank you for your patience.

Bob
Hey, Bob,
Hows the fix coming on this? I still cannot post photos from my iPad.
Thanks,
Streamliner
Streamliner is offline  
Old 08-29-2017, 05:45 PM
  #17  
Administrator
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 2,711
Received 167 Likes on 101 Posts
Originally Posted by Streamliner View Post
Hey, Bob,
Hows the fix coming on this? I still cannot post photos from my iPad.
Thanks,
Streamliner
Hi,

I was told it would be another week or two, sorry. Apparently they are unable to roll-out pieces of an update.

Bob
speedlimit is offline  
Old 08-29-2017, 06:06 PM
  #18  
MBWorld Fanatic!
 
Streamliner's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Southern CA
Posts: 2,907
Received 426 Likes on 321 Posts
2016 E350 Sedan, 2018 S560 Sedan, 2019 SL450
Originally Posted by speedlimit View Post
Hi,

I was told it would be another week or two, sorry. Apparently they are unable to roll-out pieces of an update.

Bob
OK, thanks.
Streamliner is offline  
Old 08-31-2017, 05:46 PM
  #19  
Administrator
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 2,711
Received 167 Likes on 101 Posts
Here is a temporary fix that I just used to upload from my Ipad. Log in via the Mobile Template linked below. Let me know if it works for you.

Bob

https://mbworld.org/forums/?styleid=22
speedlimit is offline  
Old 02-14-2018, 01:43 PM
  #20  
Administrator
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 2,711
Received 167 Likes on 101 Posts
Great News!

Images uploaded into a thread through IB's uploader now scale based on your device. The mobile template loads images smaller than 800px width and desktop scales to 1,000px width. They will grow to full size when clicked.

Bob..
speedlimit is offline  
Old 08-17-2018, 02:25 PM
  #21  
Super Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 628
Received 92 Likes on 83 Posts
2017 C43
Hi! I noticed replying to a thread and adding pics, i can add a pic using the pic icon and itíll give me an option to add pics from my device. But, on PMís (private message) when i click on the pic icon it only gives me an option for a url and I canít get images from my device. Iím using an iphone X.
Am I doing something wrong?

Thanks!
mo11 is offline  
Old 08-17-2018, 02:40 PM
  #22  
Administrator
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 2,711
Received 167 Likes on 101 Posts
Hi,

Yes the new up loader does not work with PMs yet. Hopefully we will see that in the near future, thank you.

Bob
speedlimit is offline  
Old 10-06-2018, 08:14 AM
  #23  
Senior Member
 
gOt BoOsT's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Sac, Ca
Posts: 344
Received 17 Likes on 16 Posts
Ď17 GT F1A E85 Monster Ď16 C63s
Hey Bob,

I’m having trouble uploading pics to my thread on my iOS device (phone) on the full site. It will put them into an album but not attach to my post. One of the exterior pics tries to load then just disappears. Going to try your link to the mobile site, but I would think that issue should have been resolved over a year later. Lmk

Will
gOt BoOsT is offline  
Old 10-08-2018, 07:19 PM
  #24  
Administrator
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 2,711
Received 167 Likes on 101 Posts
Hi Will,

I'll try to duplicate tonight, thank you for letting me know.

Bob
speedlimit is offline  
Old 10-23-2018, 11:13 AM
  #25  
Junior Member
 
Steveo1966's Avatar
 
Join Date: Sep 2018
Location: Toronto Area, ON Canada
Posts: 23
Received 0 Likes on 0 Posts
2016 E250 Bluetec 4matic Avantgarde Edition W212
Posting pictures NOT working for me

I have tried multiple times to add pics to a post I have in the W212 forum, and tried here to (to this post). No luck. I am trying both the inline photos option and clicking advanced and then manage attachments --- and each and every time I am able to get the photos into the "upload photos" dialog (either by drag and drop or browsing to them), and I am even able to re-order the photos, BUT then when I click the upload button to process, I am back at my post with NO attachments or images. What gives? I am very familar with posting on varius other forums and adding images, and I have even tried multiple browsers here (Chrome and IE).

Also in looking at the details and screen shots of how to insert a pic in this thread, it does not seem to be consistent with what I see. The forum pops up an "Upload photos" dialog and all seems to work well, but to close this dialog the only method seems to be clicking the "Upload" button at the top right of the dialog and this puts me back to my post, but with NO images or attachments.


Steveo1966 is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Rate This Thread
Rate This Thread:
You have already rated this thread Rating: Thread Rating: 0 votes,  average.

Quick Reply: How to post a picture..


Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: