Go Back   MBWorld.org Forums > Mercedes-Benz Sedans > C-Class (W203)
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


C-Class (W203) 2001-2007, C160, C180, C200, C220, C230, C240, C270, C280, C300, C320, C230K, C350, Coupe

Sponsored by : My Mercedes Parts
Click Here

Welcome to MBWorld.org!
Welcome to MBWorld,

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!


Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 09-14-2007, 11:59 AM   #1
Newbie
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 7
Drives: 2007 C230 SS
Send a message via MSN to jeff801
fuel gauge problem

alright sorry to post another fuel gauge post but im not sure if i found the answer i was looking for. I just had my car taken in for a service b bout 2 weeks ago but it was working fine after so i dont know if it had anything to do with that. By the way its a 2003 c320 at like 34k. Anyway the fuelgauge doesnt work at all...when the instrument cluster is lit up (like before you click it over to start it) the gas light still works so i know it isnt that but when its started the gauge doesnt move at all. It just sits under empty and when you check the screen in the cluster it says the range is --- im assuming cause that gauge is broken. (By the way whiles its just sitting there the gas light isnt on or anything) That and i tried putting in gas just to be safe cause well im not sure wheres its at and it just clicks like when its full it wont take any gas it just keep clicking like every 40 cents. Does any1 have an idea what it could be? O yeah and my driver side door lock does a weird thing when it tries to lock like when i start driving and when i hit lock on the key it goes up and down over and over but half the time doesnt lock any1 know what that could be either?
To remove this ad, register today or login if you already are registered!

jeff801 is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2007, 01:10 PM   #2
Senior Member
 
HeirKranz's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: NPR florida
Posts: 307
Drives: C230k coupe 500sec convertible
search, but try pushing on your trunk--up and down repeatedly---my guess is the car's guage is stuck in one position--or the connection has come undone to the tank sending unit----
__________________

"Jealous One's Envy" 2002 Coupe:Manual 6spd:Kleemann pulley:supersprint header:AMG C32 Brakes & sways:H&R cup kit:K&N filter:VDO Boost guage:Lorinser roof spoiler:BRABUS chrome pedals:Clear bumper lights:AMG grill:Real horns from w126
Off car currently :3:67 rear end:eisenmann race muffler:05 tails
Other cars:Euro AMG 500SEC + Euro 500sec convertible, US 500sec, 500sel, 300d
W126 & W203 Pictures
HeirKranz is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2007, 05:32 PM   #3
Super Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Kansas City, Missouri
Posts: 832
Drives: 1979 300D - 1994 e320 - 2001 c320 - 2002 ml55 - 2011 c300 - 2014 slk350
Send a message via AIM to CharlesCarino
...

i had this same problem x2.

my dealer changed my cluster and they replaced it because the lcd screen was fading. after the change i picked up my car and noticed that everything worked fine except the fuel gauge. i called them and they told me that they must have forgot to code the cluster..... dropped it off... they coded it.... and now it works fine... this was in my 02 c240


this also happened to me when i had Roadside assistance install a new car battery for me. basically RA fried my rear SAM. i had a number of issues but the fuel gauge not reading was present.... this was in my 01 c320

anywho... with an 03... and only 34k you should hopefully still be under the warranty.. take it to the shop and let them deal with it....
__________________
C320 - Bi-Xenon - Clear Fog Lens - AMG-style Wood Steering Wheel - European Comand - Flat Hood Badge - All-Season Floor Mats - OEM Aluminum Sport Pedals - Tein Basic Coilovers - w220 LED tail lights - Trunk Spoiler - OEM Bluetooth - OEM Voice Control - European Impact Strips - Hardwired V1 - H&R Front and Rear Sway Bar - Suede Headliner - Hardwired Orange TPMS - OEM Automatic Folding Mirrors - OEM Concave Side Mirrors - OEM Roof Rack - OEM Car Cover
CharlesCarino is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2007, 06:20 PM   #4
Newbie
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 7
Drives: 2007 C230 SS
Send a message via MSN to jeff801
lol my warranty just ended this last april lol the service b i took it in for ran me like 700 so yeah.....lol it sucks
jeff801 is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2007, 06:47 PM   #5
Super Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Boston
Posts: 974
Drives: 2003 C240
Send a message via AIM to LuxuryC240 Send a message via Yahoo to LuxuryC240
$700
__________________


2003 C240
25% Tint / 19" Giovanna / S-Tails / Depo Projectors w/ 8000k / Clear Fogs with Silverstars / LED Footwell Lighting / Clear Side Markers /
Chrome Door Pins + Surrounds / Puddle Lights / Schatz Shift **** / Custom Ashtray Delete / Custom White LED Mirror Blinkers
Coming Soon: K&N Air Filters
LuxuryC240 is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2007, 07:07 PM   #6
MBWorld Fanatic!
 
Shake's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Mid-west
Posts: 5,891
Drives: IS300
Send a message via AIM to Shake
Quote:
Originally Posted by jeff801 View Post
lol my warranty just ended this last april lol the service b i took it in for ran me like 700 so yeah.....lol it sucks
wow, that is expensive
__________________
Shake is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2011, 05:27 AM   #7
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Batumi, Georgia
Posts: 28
Drives: 07. C230 2.5l
Mirian Mikeladze
Jeff801 i have exactly same problem with fuel gauge of my Mercedes C240.2002. It shows nothing (sits under empty and when you check the screen in the cluster & it says the range is ---). pls everyone let me know if u have any idea what is a reason, & how can i solve the problem. MANY THANKS
howdymiro is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2011, 05:40 AM   #8
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Batumi, Georgia
Posts: 28
Drives: 07. C230 2.5l
Mirian Mikeladze
jeff801 I have exactly same problem with fuel gauge of my Mercedes C240.2002. it doesnt move at all. It just sits under empty and when you check the screen in the cluster it says the range is ---. pls if anyone can tell me what to do, or how to solve this problem.
MANY THANKS
howdymiro is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2011, 05:40 AM
 
 
 
Reply

Tags
2002, broken, c200, c240, c320, empty, fuel, gas, gauge, guage, inop, mercedes, stuck, w203, working



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT -4. The time now is 05:21 PM.


Copyright 2001-2012 InternetBrands, Inc. / MBWorld.org. All Rights Reserved.
Everyone's Personal Details