Click on attached pictures & I get a blank screen - MBWorld.org Forums

Notices
Questions about how MBWorld.org works...not for car questions. Use this forum for help on using all or any part of the forums. Make sure to read the Forum FAQs first.

Click on attached pictures & I get a blank screen

Old 09-08-2016, 10:08 AM
  #1  
Super Member
Thread Starter
 
Hotsauce55's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Ontario
Posts: 606
Thanked 16 Times in 15 Posts
2005 E55
Click on attached pictures & I get a blank screen

How can I get this fixed? I checked in the User CP settings & nothing jumped out. When I click an attached picture, black screen come up & says 1/3 or 2/3 in the top corner - like I was looking at the pics attached only I don't actually see the picture.
Hotsauce55 is offline  
Old 09-10-2016, 03:16 PM
  #2  
Administrator
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 2,468
Thanked 142 Times in 81 Posts
Hi,

I apologize as I missed your post completely. Are you on desktop or mobile? What operating system and browser? Thank you.

Bob
speedlimit is offline  
Old 09-12-2016, 01:41 PM
  #3  
Super Member
Thread Starter
 
Hotsauce55's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Ontario
Posts: 606
Thanked 16 Times in 15 Posts
2005 E55
Desktop at the moment, google chrome Version 53.0.2785.101 m - Windows 7
Hotsauce55 is offline  
Old 09-14-2016, 11:48 AM
  #4  
Administrator
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 2,468
Thanked 142 Times in 81 Posts
Do you have a pop up blocker active? Thanks.

Bob
speedlimit is offline  
Old 09-14-2016, 01:22 PM
  #5  
Super Member
Thread Starter
 
Hotsauce55's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Ontario
Posts: 606
Thanked 16 Times in 15 Posts
2005 E55
Can't seem to find any settings within chrome browser to adjust pop-ups. However, If I hold control, I get another tab pop up with the picture - which suffices for the desktop.
Hotsauce55 is offline  
Old 09-15-2016, 09:21 AM
  #6  
Administrator
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 2,468
Thanked 142 Times in 81 Posts
Hey,

There should be a small symbol with a red 'x', next to the 'Favorites' star in the upper right of the URL bar. Click it to allow popups from MBworld.

Bob
speedlimit is offline  
Old 05-10-2017, 01:39 AM
  #7  
Junior Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 24
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
2006 Mercedes Benz E55 AMG
Figured I'd just reply to this thread rather than starting a new one with the exact same title.
When I click on the attached thumbnails it opens, but no content, just the viewer.
I'm running a MacBook Pro with OS X Yosemite, Pop-up blocker turned off, everything enabled that should be, but no pics.
I can open them in a new tab but they are thumbnail sized so no work-around there.
Any suggestions?
Onespeed55 is offline  
Old 05-10-2017, 12:43 PM
  #8  
Administrator
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 2,468
Thanked 142 Times in 81 Posts
Originally Posted by Onespeed55 View Post
Figured I'd just reply to this thread rather than starting a new one with the exact same title.
When I click on the attached thumbnails it opens, but no content, just the viewer.
I'm running a MacBook Pro with OS X Yosemite, Pop-up blocker turned off, everything enabled that should be, but no pics.
I can open them in a new tab but they are thumbnail sized so no work-around there.
Any suggestions?
Hi,

Thanks, is it all pics or just in a specific thread or post? Thank you.

Bob
speedlimit is offline  
Old 03-08-2018, 10:24 PM
  #9  
Junior Member
 
HgoAMG's Avatar
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 62
Thanked 2 Times in 2 Posts
SL 65 AMG
Same problem
Pop-up blocker turned off etc.
Maybe someone can help ?
HgoAMG is offline  
Old 03-09-2018, 08:34 AM
  #10  
Administrator
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 2,468
Thanked 142 Times in 81 Posts
Originally Posted by HgoAMG View Post
Same problem
Pop-up blocker turned off etc.
Maybe someone can help ?
Hi,

What device are you using, OS and browser? Mobile App or default template? Is it all pics? Thank you!

Bob
speedlimit is offline  
Old 03-15-2018, 10:30 PM
  #11  
Member
 
crater64's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Where GW crossed the Delaware
Posts: 116
Thanked 2 Times in 2 Posts
16 E350 4M wagon, 70 911T
Same problem, Windows 10, Firefox with AdBlock Plus enabled. Not only can't I see attached pictures, I can't see embedded pictures either.
crater64 is offline  
Old 03-16-2018, 02:01 PM
  #12  
Administrator
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 2,468
Thanked 142 Times in 81 Posts
Ok, thanks. I'll check with IB today.

Bob
speedlimit is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread
Rate This Thread
Rate This Thread:
You have already rated this thread Rating: Thread Rating: 0 votes,  average.

Quick Reply: Click on attached pictures & I get a blank screen


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description: